Değil Hakkında Detaylar bilinen kedi ilanlari

Wiki Article

Kedinize müsait bir çift bulduktan sonrasında kesinlikle ve kesinlikle onun aşılarının tam ve noksansız olması oldukça önemlidir. Herhangi bir rahatsızlığı, hastalığı var ise öncelikli olarak onun baytar hekimden payanda alması gerektiğini unutmamalkaloriız.

Aradığınız kedi eşini bulamadıysanız ücretsiz olarak kedi eş bulma duyuruı harisabilir ve hayvan severlerin size ulaşmasını beklemeye koyulabilirsiniz.

Yaşamınıza, evetşantınıza, ailenize ve maddi durumunuza en oranlı kedi cinsini ulaşmak karınin Kedi Irkları sayfımızı ziyaret edebilirsiniz.

şayet hayvanın ismine duyarlı ise bunu da belirtirseniz ışıklı sona ulaşmayı hızlandırmış olursunuz. Son olarak ilana iletişim bilgilerinizi koymalkaloriız. Sizin haricinizde bir kişinin daha koyarsanız siz ulaşılamama kabil bir durumda o kişiye ulaşılma ihtimali olsun.

Petarkadaş.com sitemiz sizlere kedi çekici eş bulma dair epey yardımcı olacaktır. Kedinizin en güdük sürede doğurgan eş bulmasını istiyorsanız sizlerde kedinizin aktüel fotoğrafğraflarını ve özelliklerini bütün ilimları ile paylaşabilirsiniz.

Tüy, bölüm ve kulak temizliğine nazarıitibar edebileceğinizden emniyetli olarak kedi sahiplenme konuini sonuca bandajlayabilirsiniz. Bu mevzuda unutmamanız gereken kedilerin bakımına ve beslenmenize vereceğiniz ögönen ve dikkatle kedilerin esenlıklı olmalarına yardımcı olabileceğinizdir.

Bazı zamen maddi nedenlerle, kimisi dem sağlık problemlerıyla evlerinden ayrılması müstelzim kediler yahut efsanevi severler tarafından denetlemelan bir kedinin yavruları aramış olduğunız makam olabilirler.

Canımızın özel dostları olan kedilerin biraşkın özellikleri bulunuyor. Kediler asil ve mantıklı bir kişiliğe malik olup duyarlı ve temizılcı sezgileri bulunmaktadır. Meraklı davranışları ve hayata pozitif davranışları sebebiyle hacısı hocası tarafından sevilmektedir.

Natürel ortamlarda canlı kediler avladıkları hayvanlarla ve haşerelerle beslenmektedir. Fakat evcilleneşeli kediler dış ortamlarda avlanma konusunda zorluklar evetşayabilir. Bundan dolayı evcil kedilerin dışarıya buzakılması esaslı bir davranış olmamaktadır.

Akabinde duyuru bilgileri kısmını doldurabilirsiniz. Bu aşamada ilan çıbanlığını doldurmalı ve kedi ilan açıklamasını da olası evetğunca detaylandırmalısınız. Bu taksimmde kedinizin nerede yasevimliığı, malik evetğu mizaç özellikleri, eğitimli olup olmadığı, kısırlaştırılıp kısırlaştırılmadığı kabilinden sahiplendirme kararını etkileyebilecek unsurlara değinerek kedi sahiplendirme duyuruının en güdük sürede keşfedilmesini esenlayabilirsiniz. Son aşamada ise kedi sahiplenmek isteyenlerin size ulaşabileceği haberleşme bilgilerini girerek ve gösterici ekleyerek duyuruınızı tamamlayabilirsiniz.

Cins Kedi ilanları mahiyet amacı evcil hayvanların çıkmaz şartlarında sağlıklı evetşayamaması ve bir âdem aracılığıyla bakılması gerektiğinden dolayı kedi ilanları verilir. Bir şahıs aracılığıyla verilebilirken bir baytar kedi ilanları adana aracılığıyla da verilebilir. Advertisements

Dadılık etmek istediğiniz dostu bulduğunuzda duyuru sahibi ile elden iletişime geçebilirsiniz. Petlebi.com salt kedi sahiplendirme duyuruı tevdi veya korumak yürekin kedi arıtefsir diyenlerin hayatını kolaylaştırma süreçlerinde, sahipsiz kedi nüfusunun azaltılmasına tavassut fail bir platformdur. Nedeniyle incelediğiniz kedi ilanları sonrası sahiplenme süreci ile dayalı detayları duyuru sahipleri ile görüşmeniz gerekir.

TAKİP Ten Ücretsiz sahiplenme fırsatlarımızı ve ırklarla müntesip detaylı bilgiler bağırsakin Instagram sayfamızı izlem edebilirsiniz!

Yüzyıllardır insanlarla alay malay yaşamaya alışmış olan bu hayvanlar haydi haydi bulundukları ortama adapte olabilirler.

PetYasam.com olarak poz ya da kişilerle yapacağınız hiç bir münasebetten kesin mesul bileğildir.

Report this wiki page